Tricky quiz to finish the most famous book titles in history

Quiz challenges players to finish the most famous book titles in history — how many of these classic novels do you REALLY know?

How well do you know the most famous books in history? A new quiz – devised by New York-based Playbuzz – is designed to test your knowledge of some of the most popular books of all time. Fill in the blanks of the following classic novels and find out how much of a bookworm you really are…

QUESTION 1: Finish this book title: __________ of Huckleberry Finn

ANSWER: Adventures of Huckleberry Finn, by Mark Twain (first published in 1884).

QUESTION 2: Moby __________

ANSWER: Moby Dick, by Herman Melville (first published in 1851).

QUESTION 3: Brave New __________

ANSWER: Brave New World, by Aldous Huxley (first published in 1932).

QUESTION 4: The Count of Monte __________

ANSWER: The Count of Monte Cristo, by Alexandre Dumas (first published in 1884).

QUESTION 5: __________ Heights

ANSWER: Wuthering Heights, by Emily Brontë (first published in 1847).

QUESTION 6: The Scarlet __________

ANSWER: The Scarlet Letter, by Nathaniel Hawthorne (first published in 1850). 

QUESTION 7: Alice’s __________ in Wonderland

ANSWER: Alice’s Adventures in Wonderland, by Lewis Carroll (first published in 1865)

QUESTION 8: The Picture of __________

ANSWER: The Picture of Dorian Gray, by Oscar Wilde (first published in 1890).

QUESTION 9: The Wind in __________

ANSWER: The Wind in the Willows, by Kenneth Grahame (first published in 1908).

QUESTION 10: Catcher in the __________

ANSWER: Catcher in the Rye, by JD Salinger (first published in 1951).

QUESTION 11: To __________ a Mockingbird

ANSWER: To Kill a Mockingbird, by Harper Lee (first published in 1960).

QUESTION 12: The __________Prince

ANSWER: The Little Prince, by Antoine de Saint-Exupéry (first published in 1943).

QUESTION 13: The Lion, the Witch and the __________

ANSWER: The Lion, the Witch and the Wardrobe, by CS Lewis (first published in 1950).

QUESTION 14: The Da Vinci __________

ANSWER: The Da Vinci Code, by Dan Brown (first published in 2003).

QUESTION 15: Harry Potter and the Philosopher’s __________

ANSWER: Harry Potter and the Philosopher’s Stone, by JK Rowling (first published in 1997).

QUESTION 16: The __________of Madison County

ANSWER: The Bridges of Madison County, by Robert James Waller (first published in 1992).

QUESTION 17: __________Leagues Under The Sea

ANSWER: 20,000 Leagues Under The Sea, by Jules Verne (first published in 1870).

QUESTION 18: Anne of __________

ANSWER: Anne of Green Gables, by LM Montgomery (first published in 1908).

Source: Read Full Article